pranyatan Aros Energy uncalan metu nyewo

pranyatan Aros Energy terminates nyewo kanggo misi Review Report laporan. Perwakilan saka nawarake perusahaan kanggo telpon akomodasi asylum Papan Migration Östersundsposten, nanging ora kepengin kanggo njawab pitakonan.

Nalika sertifikat Aros Energy spring pungkasan dikirim tender kanggo Service Kebangsaan penginapan asylum, antara liya. a. Holm Tobo njaba Uppsala iya iku karo Apartemen sing wong wis urip. Mangsa panas, wis nyoba kanggo njaluk nyewo ing Holm beda. Saiki nyoba apa padha mudhun ing Tobo, sanajan nyewo duwe kontrak lan hak tetep.

Pungkasan ana ana Assignments maneh laporan ing kahanan saka nyewo ing Tobo banget abuses in Aros Energideklarationers omah. Michael Sterner perusahaan ngandika ing program sing padha kudu miwiti dialog lan nggawa supaya kasalahan. Nalisir a laporan dialog apik Arbetarbladet sing pranyatan Aros Energy saiki tinimbang kepéngin metu nyewo ing Tobo. Nyewo Association stands saiki ing sisih residents '.

Proses mbuwang nyewo sing dikenali saka Holm. Marcus Hamberg sing pemilik mayoritas pranyatan Aros Energy malah mbuwang metu tenant kang paling tuwa ing Holm taun pungkasan. Senajan dheweke urip ana saiki kotamadya diduweni ing, aku iki dipeksa dening Marus Hambergs perusahaan Fagerhyltan kanggo ninggalake omah ing Holm. ing mung 20 dina, dheweke bakal musna.
- Aku ora arep dipindhah amarga aku urip kabeh gesang kawula ing Holm, dheweke ngandika.
20/4 2012 ST: Nu töms husen i Holm Waca liyane babagan tenant sing di buwang metu.

Östersundsposten uga wrote wingi saperangan artikel saka pranyatan Aros Energy lan perusahaan liyane, Firma Tea Widéen. Ing sawetara lokasi ing kabupaten tetanggan, perusahaan loro sought tawaran kanggo akomodasi asylum. Miturut garis kurang loro perusahaan kontrak sewa pangomongane situs akomodasi asylum sing, senajan wis ditulis sing padha sing nduweni saka Papan Migration Swedish.

RIP nelpon Board Migration dianggo Counsel Kent Juhlén lan nyuwun yen ora bisa nemokake iku aneh. – “wis, Aku. Iku ing kasus iki statement palsu”, kang wangsulan. Kent Juhlén ngandika sing Papan Migration nylidhiki perusahaan.

RIP uga rings munggah Teh Widéen, nanging banjur panjaluk tinimbang putri Teas Pia Karlsson saka Bracke. A Pia Karlsson karo telpon Bracke uga wong kontak kanggo pranyatan Aros Energy lan Bracke mung siji Pia Karlsson.
RIP takon yen dheweke sing tender Pia Karlsson Aros Energideklarationers.
- No., iku ora kula, cocok Pia.
Carane bisa sing kelakon duwe jeneng sing padha?
- Aku ora bisa njawab, Aku ora ngerti apa pranyatan Aros Energy lan ora ngerti apa sing lagi ngomong bab, ngandika Pia Karlsson.

Pia Karlsson lan mantan pemilik “Skandalhusen” ing Holm Johan Stendahl wis bebarengan sadurunge akomodasi asylum ing Hälsingland sing tak mati dening skandal, kalebu pajek dibayar lan pajak payroll.

Pranala menyang artikel
25/11 lebu: Migrationsverket utreder företagen
25/11 lebu: Här vill de starta flyktingboende
25/11 lebu: Flera turer kring asylboenden i Bräcke och Strömsund
25/11 lebu: Vill starta asylboenden – men saknar avtal
21/11 Arbetarbladet: Hyresgäster utkastade från sina hem
20/11 SR P4 Uppland: Accommodation ing Skolvägen “Ninggalake omah liyane utawa kurang kambang” Listen lapuran radio bab Apartemen, diterangno risiko kesehatan.
20/11 News property: Uppdrag Granskning i Tierp
27/10 SR P4 Uppland: Mögel och vattenskador ska bort i Tobo

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *