Join Holm asosiasi serat lan duwe kesempatan kanggo serat broadband!

Holm Ekonomi Serat Fsenyawa donor wis dirancang kanggo mbangun serat broadband kanggo desa lingkungan Holmsjön. Apa sing kita kudu asosiasi aplikasi kanggo pendanaan saka pamaréntah provinsi. Dina iki, kita 120 anggota saka asosiasi nanging kita kudu luwih – amarga saka premium mundhak, sing liyane kita ing asosiasi.

Ragad anggota punika 100 saben taun, bebarengan karo ragad entri 100 SEK (dibalekake ing metu sembarang). Dadi mlebu asosiasi kita duwe kesempatan kanggo serat!

Aku mars 2014 kudu Grant digawe lan perencanaan lan mundhut barang utowo jasa kudu rampung sadurunge. Iku uga nalika kita nemtokake biaya saka total saka serat kanggo saben kluwarga. Banjur sampeyan bisa netepake yen pengin dadi utawa ora.

Bakal project kasunyatan, sampeyan bakal duwe akses Internet, TV lan telephony, uga kesempatan mangsa kanggo macem-macem jinis weker keamanan lan layanan care etc..

Kejabi sing njaluk Fiber, iki project penting amarga:

  • Mundhak pembangunan kabeh distrik lan attractiveness.
  • Mundhak kemampuan wirausaha lan perusahaan ing Kabupaten.
  • Mundhak kemampuan kanggo ngedol utawa nyewa properti.

Conto expenses saben wulan
biaya dina.

Contone ing ngisor iki biaya investasi ing kawitan 60 sasi.
Conto.

Ana solusi alternatif kanggo nduweni ngarep lan residents panas yen sampeyan mung pengin duwe layanan ndhuwur iku bagéyan saka taun. Sampeyan duwe langgananku saiki kabar rong sasi.

Contact lan Pendhaftaran
Bo Lindroos 070-696 53 40 , Stefan Edin 073-070 34 40 , Bengt Sahlén 070-109 58 25

Registration uga bisa digawe liwat

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *