bus awis Top

saka 12 Februari ora bisa awis digunakake kanggo mbayar dana ing bus Papan ing kabupaten. Iki minangka asil saka rampokan ing bis bubar. Iku antara liya. Kanggo mbayar kertu travel Dinturs utawa VISA / MasterCard. Waca liyane dintur.se.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *