jangkoan mobile luwih janji ing Holm


operator seluler miljardsatsar kanggo mbangun jaringan ing basa. a. wilayah arang populated.
Waca laporan SVT Mittnytts saka Holm apa mikir desa lan pracaya bab inisiatif.

Kene sampeyan bisa ndeleng peta jangkoan saiki operator 'kanggo telephony mobile lan data.
- Telia (och Halebop) - telung - Tele2/Comviq - Telenor - Net1 (mung data)
(Kabeh operator liyane, uga kurang dikenal, sampeyan bakal nemokake kene.)

jangkoan – Cara kerjane
majalah Mobil jelas artikel anyar (7/2 -14) apa tenan ing latar mburi jangkoan mobile apik lan miskin. Läs artikel här.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *