uneg-uneg desa 'kayektenan – Elen i “skandalhusen” maneh mati

Wong mati bali ing daleme Benny karo kulawarga.Perusahaan konco akomodasi asylum ngajokaken supaya Benny karo anak panas banyu ing piring panas ing apartemen kadhemen, karo 70 ari extension meter digambar kanggo tanggi.

dening jeneng “pranyatan Aros Energy” hakim ngidini dipercaya sing padha ora bisa duwe kontrol liwat energi dhewe. Reality beda. Minggu kepungkur seda Sawise saiki ing bangunan iku saged ing Holm lan kulawarga karo anak bakal, senadyan ing kadhemen mangsa maneh, onomatopia kanggo listrik, panas lan banyu panas. uneg-uneg desa 'liwat property akomodasi asylum ngajokaken ditemokaké duwe dhasar apik.

Enem sasi wis liwati wiwit carousel maneh diwiwiti ing Johan Stendahls lawas “skandalhus” i Holm. Iki wektu iku iki ngrancang akomodasi asylum kanggo Papan Migration karo pengungsi luwih saka manggon ing kabeh Anundgård. En oro spred tondho i byn. Wong konco perusahaan kurang kapercayan antarane warga sawise saklawasé a decade saka mismanagement real estate lan pengadilan karo wong lan bisnis ing wilayah. accommodation Asylum, Nanging, paling ora durung dadi kasunyatan, nanging minggu iki wis bukti cetha saka carane bisa katon kaya yen ana. 156 Pengungsi bisa mangkono dina wis semangat maneh tanpa panas lan banyu ing Holm – ing midwinter. passports energi Aros duwe sawetara Sajarah kredit lan sawise sawetara tagihan ora dibayar mutusaké perusahaan daya E.on kanggo ngalih mati ' “Skandalhusen”.

Sawisé iku nyewo liyane wis dipindhah saka Holm amarga saka planggaran, iku saiki mung kulawarga sing berjuang kanggo tetep. Minggu kepungkur, padha tanpa daya ing gubug cilik ing Home Senior. Iki mung nem sasi sawise iku wis tanpa daya kanggo wolung minggu ing wilayah padha nduweni.

Nor duwe nduweni Ngarep Senior, Lis lan Bengt Staaf lan Bernt Blomberg, tertib salju ngresiki lan gritting ing mangsa. Senajan lagi dibutuhaké déning hukum kanggo akun kanggo. Lis lan Bengt Staaf dibukak nyewo sing mung sawise Natal lan prajanji wong iku bakal disusun sanalika bisa. Dina iki, iku cetha yen iku mung tembung P.

Michael Sterner sing iku wakil lan mitra Aros Energy pranyatan regejegan saiki liwat E.ON tagihan listrik lan kantor Environmental nyewo karusakan jamur urip karo kang padha ora mantun senadyan injunction. Ing wektu sing padha nyoba saya kanggo njaluk kulawargané enom kanggo mindhah adoh.

Maca artikel lan ngrungokake crita saka Holm ing minggu kepungkur.
12/3 SR – County News: Tanpa daya kanggo minggu listen!
12/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Interview karo Association Nyewo listen!
13/3 SR – County News: bisa nduweni nutup kabinèt listen!
13/3 Swedia Radio.se: Elen avstängd hos Benny i Anundgård
13/3 wong & rent: Barnfamilj utan el i en vecka
13/3 SR – Afternoon P4 Västernorrland: Intervju karo E.on listen!
14/3 wong & rent: Värden vägrar betala – nu bjuder elbolaget på ström

.
Kahanan iku ora anyar ing dhewe. pranyatan Aros Energy matur yen nduweni mantan saka situs ora saiki melu ing perusahaan. Senadyan Sajarah iki mbaleni dhewe wektu lan wektu maneh liwat taun gegayutan cacat ing salju shoveling, gritting, mbayar tagihan listrik lan nyoba kanggo njaluk nyewo kanggo mindhah metu karo macem-macem sa.

sadurunge masalah saka jinis padha nalika Johan Stendahl, Toboholm, ngadeg minangka pemilik saka omahé Skandal
2009 29/4 wong & rent: Tvångsförvaltning kan rädda barnfamiljer
2009 2/6 wong & rent: Ingen tvångsförvaltning i Holm
2009 22/1 wong & rent: Hyresgäster i Tobo får ingen snöröjning

More pranala menyang pranyatan Aros Energy ing media bisa ditemokaké kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *