Häsofrossa karo Lena Redman

Minggu 19 Oktober 2014 ing 14:00-16:00 dadi Health, Beauty lan Inggih-kang kanggo wanita, wong lan kanca papat-legged kita. Banjur kita duwe kasempatan kanggo rasa, sirah, lubricate lan nyoba produk Aloe Vera saka Forever Living. produk kebak Organic, supaya njupuk kesempatan saiki. Maria Norberg lan Gunilla Jonsson Kopi lan cake.

Aloe Vera, läs mer om växen.Wektu lan Panggonan: Minggu 19 Oktober 2014 14:00-16:00, Anund Farm School ing kamar panedhaan.

sambutan!

P.S.
Menawa pengiriman notifikasi yen teka kanggo Maria 070-343 81 04 utawa Gunilla 070-669 78 34.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *