Cukup aku iku! – Jessica Falk pers anyar video siji lan music!


Waca video music anyar kene!

artis Holm dhewe Jessica Falk dina ngerilis single lan music anyar video anyar dipun damel film ing Nashville Tennessee karo greats musik. Iku menehi rasa rock anyar- lan negara inspirasi swara dheweke nya album. Iku dikenali dina malah ing koran. Maca Artikel More saka iki Sundsvall Tidning lan dina.

Spotify: Play song lan album ing Spotify
youtube: Se hela spellistan med videos, med klipp och videos av Jessica Falk.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *