Live: Holms SK – Essviks AIF

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang saluran HSK kang holmssk.se/youtube.

dina iki 19:00 ngarep saka kuna Holm Sagita muter cilik bengi. Holmbygden.se livesänder matchen. Tabel Mode, sampeyan bakal nemokake luwih mudhun.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan, free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://youtu.be/2bEeTRZEHp8
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Tabelläget

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *