Live: INA Sundsvall 2 – Holms SK

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang saluran HSK kang holmssk.se/youtube.

dina iki 19:00 ing Balderhovs IP muter Holms SK. Holmbygden.se livesänder matchen. Tabel Mode, sampeyan bakal nemokake luwih mudhun.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://youtu.be/T4_c0chfPok
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *