kasempatan anyar supaya dikiataken pepadhamu 7/12!

OBS! Menawa pengiriman notifikasi condolences kanggo thomas.aslin@sundsvall.se
(yen sampeyan ora wis rampung supaya liwat HBU)

Njupuk kasempatan ana ing. 18 (lokasi kanggo announced mengko) arep latihan dadi-disebut seru pepadhamu. Sawise latihan, sampeyan bisa ing Laka ing Holm nampa SMS langsung saka operator SOS. Sampeyan kudu ora kewajiban utawa hak mligi ing lan kanggo iki, nanging yen sampeyan bisa lan bantuan! Kang bener bisa nggawe prabédan ing apa sadulurira, pepadhamu utawa wong liya toko kanggo urip!

Wiwit wiwitan project 2013 wis 11 weker ing Holm lan meh kabeh mau wis sukarelawan sadurunge ambulans lan darurat layanan. Nanging, kita bakal kudu luwih ing distrik Holm, lan luwih karo sethitik semprotane watara Holmsjön. Ing kahanan saiki kuwi. ora ana siji ing sisih kidul Holmsjön utawa Vīķe, Loviken, Sandnäset, Kväcklingen, Österström lan Inclination. Apa kowe ngerti wong liya mikir uga kasengsem lan cocok. marang wong-wong mau!

Latihan wis diatur dening Medelpads Rescue Association lan gratis. Holm, bebarengan karo sawetara lokasi ing Medelpad piyambak ing Swedia sing bisa alerted langsung ing proses iki ing kacilakan beda.

latihan kalebu:

  • Brand
  • Lèpèn ing kecelakaan lalu lintas
  • kedadosan kudratingsun
  • Heart- & Resuscitation karo AED

Asring tumindak gampang penting – ing bab utama wis rampung cepet. Iki ndadekake sistem penting tengen Holm p.g.a. sing ing Laka biasane kira. 20-60 menit saka layanan ambulans lan ngluwari cedhak.

DID YOU ngerti Holm wis Defibrillators dhewe!?
Waca liyane lan ndeleng crita ing pepadhamu Dikiataken ing holmbygden.se/akut (ketemu gampang liwat “” ing ndhuwur kaca ngarep).

Kontact karo pitakonan:
Association Rescue Medelpads
Thomas Åslin, Fire Inspektur / Inner Chain
070-191 04 99
thomas.aslin@sundsvall.se
www.raddning.info

Waca liyane babagan proyek (fr. 2012), Klik kene.

Wong ing padesan ora bisa tekan ing tingkat sing padha pangayoman marang kacilakan minangka wong ing kutha wilayah. warga Kutha kang kudu "pangayoman witjaksono" marang kacilakan lan project iki niat kanggo luwih tekan adil iki.

1.1 latar mburi
padesan duwe pangayoman kurang marang kacilakan saka wilayah kutha ngendi gedhe- lan pasukan darurat adhedhasar ing wilayah karo Kapadhetan pedunung luwih. Tanpa liyane Nyegah lan Nerjemahake isoh kemampuan masyarakat sipil kanggo totohan pisanan ora ngrambah bagean undhang ing Nyegah saka kacilakan.

dislametaké
luwih pangayoman marang kacilakan ing deso liwat support kanggo individu.

1.2 Projektmål

  1. Mbangun konsep kanggo pangayoman marang kacilakan ing deso. Konsep dumateng ing ngerti kacilakan paling wadhi ing deso lan ngukur (penyuluhan, Alexa, pengawasan etc.) kanggo ngurangi lan ngatur iki. Saiki konsep idea kanggo Management MRF dening Oktober 2012.
  2. Searching saluran kanthi mangkono pendidikan lan informasi bisa dilakokno runtut, lan liwat iki wong sing arep lokal "wong keamanan" (nimbang jeneng kanggo wong-wong iki). Nomer gumantung ing kapentingan lan ukuran masyarakat
  3. Sajrone Oktober-Desember 2012, ngleksanakake pilot ing konsep saka minimal 3-5 komunitas ing kutha wilayah ing deso.
  4. Januari-Februari 2013, ngira-ngira project lan kemampuan kanggo berkembang karya menyang proses tahan saka MRF lan FIP saka karyawan kotamadya bisa ngrampungake pangayoman marang kacilakan. Ing evaluasi uga kudu kalebu kamungkinan weker SMS utawa kaya sing bisa dikirim menyang "wong keamanan" uga kesempatan kanggo introduce ing sawetara lokasi sawise wis sarujuk marang kriteria syarat (contone 30 kontribusi kanggo layanan lokal geni). karya iki nyawiji ing laporan lan presented kanggo tim manajemen MRF pungkasan Februari 2013.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *