kasempatan luwih saka urip lan kecelakaan ing Holm thanks kanggo sukarelawan!

Thomas Åslin nuduhake CPR ing house paroki.
Thomas Åslin saka Västbyn nampilake cardiopulmonary resuscitation ing house paroki.

Minggu iki dianakaké kesempatan anyar latihan kanggo loro sukarelawan lawas lan anyar ing project Kiat pepadhamu. Kapentingan gedhe kanggo bisa kanggo fellow citizens ing kondhisi darurat, lan ana akeh sukarelawan anyar Holmbor. Padha bisa yen padha duwe kesempatan lan ing sacedhake bantuan ing Laka ing Holm. Given sing mbukak-wektu ambulans lan ngluwari layanan dawa, iku bisa dadi wigati. Ing conto. a gagal jantung nyuda kemungkinan saka kaslametané 10% saben menit. Nanging, menawa nyoba ngluwari karo CPR lan AED miwiti ing 3 kemungkinan bisa nduwèni kabèh 70% kanggo urip.


Cara kerjane?

Nalika wong Telpon 112 lan weker operator classifies ing Laka Laka lalu lintas, account, kudratingsun utawa seng di tuduh gagal jantung ing Holms “area weker” kanthi otomatis ngirim pesen teks metu sukarelawan. banjur iki bisa yen padha bisa nggawe totohan pisanan (ora tansah ana). wilayah 15 km saka pasamuan Holm kang, nanging bisa diganti supaya dadi dawa utawa gumantung ponsel peserta iku.

Mang Rann saksi ing house paroki.Ati Dikiataken pepadhamu?
Waca liyane lan ndeleng crita ing pepadhamu Dikiataken lan ndhaftar kapentingan kene yen pengin dadi manungsa kang dikiataken ing Holm.
holmbygden.se/akut

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *