Meeting Srengenge katon padhang saka Holm Serat

Bo Lindroos, Keith Sahlin, Roland Hultman, Lars-Erik Persson, Ulf Wikholm lan Stefan Edin ing rapat Papan mirunggan ing Gimåfors.

Ing dina liyane ketemu Holm Fibers Papan ing sidang luar biasa. Menyang bungahaken anggota ', iku bisa ngandika sing Papan Administrative sawise kabeh telat birokrasi saiki pungkasanipun bisa karo Holm Fibers aplikasi. Wiwit aturan anyar teka ing taun pengin tambahan County Board kanggo informasi sing ana kok patemon.

wektu iki, padha bredbandseldsjälar distrik liwat tuwung saka warung karo dawa gandum saka house project ing Gimåfors Bygdegård. Ing wektu sabanjure Papan diselehake ing mburi liyane saka Holmsjön, ing “Hultman Rakan”. Work karo serat broadband kanggo Holm nyambung desa, loro figuratively lan secara harfiah watara Holmsjön.

Ana gaweyan volunteer ekstensif digawe kanggo maca bagean ing aturan aplikasi, golek project, ngetung budget lan ngumpulake Fees anggota M.M.. Sakabèhé, iku mung liwat 180 anggota saka senyawa, loro nduweni permanen lan ngarep.

Ing kahanan dina iki sing Bynet stands kanggo desain drawing serat, nalika tenders kasedhiya kanggo operator pilihan lan operator saka jaringan. Uga tetep kanggo milih Site. kelet kabeh kang, nanging mung sawise Papan Administrasi Board pungkasanipun disetujoni aplikasi lan diwenehake support financial. Kang ngarep-arep sing disetujoni sasampunipun serat Holm ditambah karo informasi sing dijaluk, supaya karya praktis bisa miwiti ing spring / summer.

OBS!
– Yen wis ora mbayar ragad taunan kanggo 2016 (lan sawetara malah 2015), mengkono nyebrang!
Mbayar ragad taunan 100:- nganti BG 500-0229, nulis sebutan property lan jeneng.
– Apa kowe minangka anggota diganti email, nomer telpon utawa alamat? refresh iki.
– Kanggo sing sing durung kabar properti kang Holm Serat wektu kanggo nindakaken saiki, kanggo njaluk ragad langganan murah sadurunge gun miwiti dadi. Sinau luwih lengkap lan ndhaftar kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *