LIVE siaran bengi 19.00: Derbymatch Holms SK – Kovlands Yen

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang siaran langsung pranala ing ngisor iki.

Holms SK.Kovlands YenBengi 19:00 main “Nordvästras El Clasico” ing Holm Sagita karo derby manggih klasik antarane Holm SK – Kovlands Yen. Pertandhingan sante minangka biasanipun, paling ing situs karo tuwung steaming Jawa lan sosis utawa burger saka kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Kanggo sing ora apa ora bisa rawuh ing vårdrabbning serius iki, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://www.youtube.com/watch?v=CniAUdOSnXo
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

derby pungkasan, a svärd memori Holm Seger! HSK pungkasan tampi Kovland ing Holm Sagita iki telung taun kepungkur ing Mei 2013 ing DM-filmipun Shocker, sing sawise 3-3 ing full-time tindak menyang ing babak adu paukuman. 6-4 asil pungkasan minangka, sawise gelaran macem ing ngarepe Grandstand ing.

Waca moto paukuman lengkap ndhuwur saka rapat pungkasan ing Holm Sagita antarane Holm SK – Kovlands Yen.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *