Mobile ulang ing Holm Sagita bengi

Daur-ulang bengi ing Holm Sagita.Bengi ana 18:00-21:00 ana ulang mobile kontaner diadegaké déning pamaréntah kutha ing Holm Sagita. Sanalika kesempatan sing apik kanggo ketemu sawetara wong seneng tuwung saka warung ing Holms olahraga ayu.

Sampeyan bisa ninggalake sampah gedhe banget, Engineering- lan sampah Taman, packaging lan sampah mbebayani kayata Paint, lenga, neon, Perkakas lan sampah electrical. Sampeyan uga bisa kanggo ninggalake iku kanggo ulang Erikshjälpen. Biaya kalebu ing tariff domestik normal kanggo rumah tangga ing kotamadya Sundsvall.

Info liyane babagan Sanitation in Holm.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *