Mobile ulang ing Holm Sagita bengi

Återvinningscentral ikväll på Holmvallen.Bengi ana 18:00-21:00 ana ulang mobile kontaner diadegaké déning pamaréntah kutha ing Holm Sagita. Samtidigt ett bra tillfälle att träffa lite folk och avnjuta en kopp kaffe på Holms vackra idrottsanläggning.

Det går lämna grovsopor, bygg- lan sampah Taman, packaging lan sampah mbebayani kayata Paint, lenga, neon, Perkakas lan sampah electrical. Sampeyan uga bisa kanggo ninggalake iku kanggo ulang Erikshjälpen. Biaya kalebu ing tariff domestik normal kanggo rumah tangga ing kotamadya Sundsvall.

Info liyane babagan Sanitation in Holm.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *