LIVE siaran bengi 19.00: Holm – kotak

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang siaran langsung pranala ing ngisor iki.

Holms SK.Kubikenborgs Yen.Bengi 19:00 spelar Holms SK mot Kubikenborgs IF 2 hemma på Holmvallen. Den näst sista hemmamatchen på några veckor, så passa på att se matchen på plats med en rykande kopp kaffe och en välsmakande hamburgare från kiosken.

Holmbygden.se livesänder matchen. För den som inte har förmånen att närvara hemmma på bygdens idrottsmecka, går matchen även bra att se här på hemsidan. Strax innan match riggar lokalreportern Fredrik Wikholm upp kameran och ackompanjerar matchsändningen med expertkommentarer och senaste nytt i HSK-lägret.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *