LIVE siaran bengi 19.00: Holm – kotak

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang siaran langsung pranala ing ngisor iki.

Holms SK.Kubikenborgs Yen.Bengi 19:00 muter Holms SK marang Kubikenborgs Yen 2 ngarep ing Holm Sagita. Ing game ngarep penultimate ing sawetara minggu, supaya njupuk kesempatan kanggo ndeleng game ing panggonan karo tuwung steaming kopi lan burger sedhep saka kiosk.

Holmbygden.se livesänder matchen. Kanggo sing ora duwe hak istimewa kanggo rawuh hemmma Mekkah singing distrik kang, pindhah game uga apik kanggo ndeleng situs iki. Sadurungé match rigging reporter lokal Frederick Wikholm kamera ngiringi match siaran kanthi komentar pakar lan kabar paling anyar ing camp HSK.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://www.youtube.com/watch?v=j4eaYA1uvPE
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *