Meeting Annual Serat Holm 12/6 lan kabar saka broadband!

holm-serat cilikMeeting Holm Economic Association Serat Ing Annual General (Meeting Annual) Minggu 12 Juni ing. 17.00 Konferensi ing magnate kayu & Training Center ing Österström. Papan administratif kabupaten uga bakal pancasan bab aplikasi kita by 31 May (!), mangkono asil bab pembayaran maneh mugia bisa presented ing Rapat taunan.
Njupuk kesempatan kanggo mbayar iuran pinunjul!
Waca liyane kene.
ragad taunan 100:- nganti BG 500-0229. Tulis fastighetsbet. lan jeneng woro-woro.

Amarga iku informasi penting banget kang banjur bakal announced, iku penting sing kabeh anggota bisa laporan ing patemon taunan.
magnate kayu warung Free lan cake!

sambutan!

Waca liyane babagan asosiasi lan anggota ing holmbygden.se/holmfiber.

pdf Maca kabar lan agenda.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *