LIVSÄNDNING Bengi: Kubikenborgs Yen – Holms SK

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang siaran langsung pranala ing ngisor iki.

Holms SK.
Kubikenborgs Yen.Bengi 19:00 muter Holms SK menyang “kotak”.
Nonton game ing Kubikenborgs Ponggawa gambut 18:00 utawa nyenengi ing TV wengi werna abu-abu karo HSK ing TV / komputer.
.
.

Lokalredaktionen från Holmbygden.se sänder matchen live här på hemsidan för alla våra fans. Sadéréngipun pertandingan rigs reporter Fredrik Wikholm kamera kanggo Broadcast match, lan pangandikan pakar karo kabar paling anyar saka tim distrik.

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://www.youtube.com/watch?v=KW6bwD6qXJg
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *