Master chef saka Holm lan Liden sekolah ing Putih Guide-final

koki: Sundsvall Municipality apik tenan ing dhaharan ing sekolah lan wis ditampa ora kurang saka wolung nominasi ing TA…

Published by Heja Sundsvall den 12 september 2016

Holm kang master chef dhewe Glenn ngambakaké (t.v. ing gambar) Menyang Malmö Putih Senders nuntun Junior Gala. Liden restaurant sekolah wis yaiku dadi nominasi kanggo taun iki kang paling!
Kabeh uga ora ngelingi pangan sekolah paling kuliner trip rasa saben dina. Mbok menawi panjenengan ing ngisor iki Lidens skola på facebook wis, Nanging, sinau sing ana kasunyatan liyane kang dina iki. Siswa saka Holm, Indal lan Liden arep sekolah Liden wis bubar ing penggalihipun dhumateng kanggo katon nerusake kanggo nedha awan saben dina. ing sidan sampeyan bisa ndeleng siji prayaan meal sawise flashy liyane glethakaken metu karo úa masak ing pawon dhewe. Defying a matkassa frugal, iku bakal dadi karo kawruh gedhe saka kemewahan lan apik tho. Kathah amarga mung chef anyar Glenn ngambakaké, kaya pungkasan taun, kulawargané pindhah menyang Holm lan saiki dianggo ing kantin sekolah minangka tukang masak. Saiki, uga disebut master chef! Bebarengan karo staf, Glenn taun yaiku dijupuk Liden kanggo menowo White Guide Juniors nominasi Contest Year School Restoran 2016. Mung pengin Glenn lan Liden Sekolah luck ing kompetisi!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *