LIVE: Göran Frisk ndadekake mbalek maneh marang Hassels Yen!

Cocokake saka Day Live! Priksa manawa sampeyan duwe kualitas apik saka piranti ing sisih tengen ngisor. Ing cilik saka masalah technical, nyoba tinimbang saluran HSK kang holmssk.se/youtube.

dina iki 17:00 ngunjungi Holms SK Hasselbackens IP. Holmbygden.se livesänder matchen. Karo sawetara game kiwa mangsa lan perang nyenyet ing ngisor meja, iku saiki cocog karo akèh ing saham! Sawise IFK Sundsvall 2 (minangka Holm kalah ing spring) ditarik metu saka seri supaya ilang Holm lan trepoängare oh-dadi-penting ing harvest skor kurang. Sadurunge game dina iku supaya Hassels Yen pitung TCTerms ing meja DIV5 – ngiring rapet dening Holm SK ing Lima. Gumantung carane bagean luwih ends supaya bisa dadi sing panggonan pungkasan tegese nedflytt kanggo divisi enem mangsa sabanjuré. Ing match ngendi Holm iku bisa kanggo pass nästjumbon Hasselhoff minangka telung penunjuk dina luwih penting saka tau!

Gambling tamu ing match amba dina iku ora kurang saka 80- lan 90s buta gedhe, prodhuk ngalangi Holm Göran Frisk!

antrian, Announcements match lan asil, teks ing saben pertandhingan, free kene!

stream Bengi kang (“ditempelake” ndhuwur): https://www.youtube.com/watch?v=P3Y-a8ADeFo
HSK:dening Youtube-Channel: holmssk.se/youtube

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *