Rescue dicolong ing Västbyn!

Rescue boat dicolong ing Västbyn!
“Prau uga mung bisa digunakake ing kahanan darurat”, ngandika tandha ing swimming West Village. Saiki katon prau rescue, Nanging, wis dicolong.

Littered saindhenging wilayah barbecue ing Västbyn.Paling kamungkinan, ing prau rescue ing Västbyn dicolong September iki. keterangan ditampa Mangga yen luwih katon apa-apa. Miturut Kerep pengunjung siram bakal ngluwari prau wis ana ing mangsa panas. Saiki, Nanging, iku wis nyatet sing wis ilang, lan sing littered saindhenging wilayah barbecue.

statements Seksi bab nyolong bisa
Iku bisa uga ditambahake uga sing 6 September watara 17 jam saka prau katon van ing siram ing. Nalika sampeyan nguripake menyang pesisir dening prau, iya van dumadakan ing cepet-cepet lan lunga karo lawang kabinèt mbukak. Sawise sing ana ing paling ora boat. Yen banjur ana sadurungé iku ora bisa ngandika kanthi cetha, nanging paling kamungkinan iku uga related.
Apa isih ana wong liya sing bisa ngomong nalika padha weruh paling anyar ing jarak cedhak utawa katon apa bisa kanggo van, supaya please s!

Apa apa yen sampeyan ndeleng kaya?
watch Neighborhood penting, utamané ing deso.Nggolek ing Pelanggaran dumadakan aktif ngirim mesthi nelpon Polisi liwat 112. Karo kawruh sing polisi asring 5 Mil adoh, siji bisa kajaba iku utawa kahanan jelas kaya iki nalika “mung” sumerep soko curiga, iku uga bisa dadi pinter kanggo enggo bareng langsung Holm Group ing Facebook. Mbok menawa karo gambar cocog. Mangkono ngrambah langsung liwat 300 Anggota karo mata lan watara Holm. Melu sampeyan banget yen sampeyan duwe durung, kanggo mangerteni apa wis kedados ing deso.

Resources Rescue duwe, nanging penting ing deso wilayah
Rescue boat in Västbyn iku sawijining sumber penting kanggo kudratingsun occurs nang ing pantai utawa metu ing tlaga. Kaya peralatan kaslametané liyane ing wilayah arang pedunungé penting banget yen iku biasane njupuk wektu dawa kanggo darurat layanan lan ambulans teka. Ing Holm uga bisa ngluwari nggunakake prau saka supaya disebut-tanggi Meningkat sing ana ing wilayah kasebar. Ing weker Drowning ing Holmsjön weker SOS Weker otomatis sukarelawan sak Holm liwat SMS lan duwe kesempatan kanggo nylametake wong ing kahanan kang ora ngepenakke sadurunge teka personel safety umum. Waca liyane babagan project Kiat pepadhamu ing Holm kene lan cara kerjane. Ing kene sampeyan uga bisa nyebut kapentingan yen pengin melu minangka sumber volunteer.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *