info Landsbygdsriksdag 2018: Ngrembug Affairs Rural ing house paroki 23/11 ing 19

Kabeh Swedia bakal urip patemon nganakake ing Holm 23 november.

ing 23/11 senyawa lan umume ing Holm-Indalsälven-Liden diundang kanggo ngrembug Affairs Rural. Iku organisasi Kabeh Swedia bakal urip (HSSL) nyekeli patemon lan malah politikus sing diundang. Patemon iku bagéan saka ancang-ancang kanggo parlemen Rural supaya disebut-kanggo dicekel ing Västernorrland 2018 lan nalika diwenehi desa-desa ana kesempatan kanggo mbuktekaken piyambak ing aktivitas lokal. Kanggo kabeh kita dadi karo, nawakake HSSL Västernorrland, Sundsvall Municipality komite lokal saiki ing patemon pisanan.

Wektu lan Panggonan: Wednesday 23/11 ing. 19-21, Ing paroki house in Holm.pdf
poster: Yen sampeyan pengin print undhangan utawa sijine munggah poster download kene .

Welcome to sore maringi hadiah, We offer refreshments!
HSSL Västternorrland & komite lokal Sundsvall Municipality

Registration (kanggo fikats marga) paling anyar 21/11. Pilih jumlah lan penet buku. sebagéyan mendhung! (sumber.)
Sampeyan uga bisa kanggo e-mail Christina Antonsen ing antonsenc@gmail.com utawa sms'a / ringa tel.nr. 0730-33 29 44 (Niklas / #ShepherdsHut).


Cathetan! Iku tanggal salah ndhuwur kabar. Tanggal bener 23/11.

.Ruang ing Affairs Rural.
Kabeh Swedia bakal urip (HSSL) iku organisasi nasional sing makili kira-kira 5 000 kelompok pembangunan lokal ing saindhenging negara. HSSL uga kasedhiya ing kabupaten- lan kotamadya. Waca liyane.
Landsbygdsriksdagen iku salah siji saka panggonan paling gedhe kanggo pengembangan lokal lan masalah deso lan wis diatur saben rong taun wiwit pertengahan 1990-an dening Kabeh Swedia bakal urip. Waca liyane kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *