Pulkåkning ing Allbergsbacken Wednesday 8/3

Allbergsbacken.
Ing dina mangsa preian putra kang 8 Maret ing. 17:00 punika “Allbergsdagen”, acara biasa kang Holm gedhe lan cilik sing diundang teka lan lunga sledding lan tobogganing ing Allbergsbacken. Utawa, mung nyumerepi ing sosis utawa tuwung! Teka lan Go, kopi utawa memanggang.
sausages panggang..
#ShepherdsHut nawakake panas asu lan warung! Saiki ana parking digawe ndhuwur gunung uga, digunakake, iku apik kanggo njupuk demo snowmobile kanggo geni. sambutan!

Contact wong kanggo pitakonan
Marianne 076-114 07 07

PS. Apa sampeyan ngerti sing HBU stands kanggo cahya listrik ing Allbergsbacken lan bakal tetep ing lereng mlaku kanggo kabeh anak ing distrik? Iki amarga anggota, sampeyan bisa ngatasi! 😉

Waca pituduh lan maca liyane bab Allbergsbacken utawa nonton gambar sadurungé saka Allbergsdagen.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *