wektu Akhire serat! – Offer t.o.m. 31/3!

Saiki iku pungkasanipun wektu kanggo nyambung distrik Holm karo serat broadband. Iki dina Holm anggota Fibers nampa tawaran ing kothak mail ngendi nganti 31 Maret bisa nggabungake kanggo rega diskon 18 400 kr (1500 KR digambar saka tembung. ngormati 19 900 kr). Malah wong-wong sing ora pengin nggunakake layanan dina, nyambung omah kabutuhan mangsa!

hard karya wiwit Oktober 2013
Iku sawise bab 3,5 Taun hard karya dening Fibers Holm Papan karo anggota signings, rapat-rapat, aplikasi M.M.. iku saiki cetha yen ana ServaNet sing bakal narik net ing Holm. ServaNet uga pabrik sing bakal nindakake jaringan optik-serat interurban saka Sundsvall, kang tegese luwih wong bakal bisa kanggo nggabungake wiwit njaba Holm Fibers tangkapan air.

Klebu ngeduk ing omahe nawarake
Ing tahap sadurungé, wis ana Dhiskusi saka senyawa kasebut kudu ngatur kanggo disarèkaké ing kabel ing Holm lan sampeyan dhewe bisa ngadeg ing dhewe ngeduk dicokot pungkasan nganti tembok house. Kurban dina iki, Nanging, kalebu loro ngeduk kabeh cara, lan nggawe bolongan ing tembok. Aku ora ngerti dina iki yen sampeyan pengin utawa perlu layanan jaringan, sampeyan uga bisa ngenteni karo langganan. Ing cara iki, omah isih disambungake menyang jaringan, kang ing dhewe ngundakake nilai property Ngartekno luwih saka biaya Cut. jadwal punika sijine shovel ing lemah ing telung sasi, ing Juni.

Economic Association Serat Holm
asosiasi terus mesthi kanggo ngawasi proses serat drawing dina, sanajan ServaNet dijupuk saka aplikasi lan assignment marang Board County. Nanging, iku saiki nganti saben individu kanggo milih duwe serat utawa ora. Ana mangkono ora kaputusan asosiasi umum kanggo iki. Apa peran Holm Fibers banjur bakal saiki bakal presented lan rembugan ing patemon taunan ing pungkasan spring lan pungkasanipun mutusaken dening anggota. Waca liyane babagan serat Holm lan sadurungé artikel.

kothak info kanggo ServaNet tawaran

Kanggo informasi luwih lengkap babagan sawetara layanan, pitungan conto, kahanan M.M.. bisa ditemokake ing mailing.

Ora mung serat
Kaya akèh pembangunan deso liyane iku expansion saka broadband ing Holm ora mung bab dhewe – a Internet cepet, Layanan TV lan IP telephony. Kanggo berkembang distrik nggabung nggawe kahanan dhasar kanggo mangsa. Kanggo daktulis munggah perlu dadi ing trip kanggo Fibers Board Holm allra första facebookinlägg citeras; “Kita arep kanggo saiki karya ing proses kanggo mesthekake yen tanah air kita bakal duwe akses menyang jaringan broadband penting kanggo kelairan kita terus manggon lan berkembang ing mangsa. Ayo kita menehi kesempatan kanggo manggon ing Tanah kelairan kita ayu anak lan putu lan wong kita.”

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *