F.d. inn Östbyn didol!

Mantan bangunan inn liwat taun temenan akèh kanggo distrik Holm, kalebu bangunan paroki lan Gubug Pandu. Sak dasawarsa kepungkur dadi akomodasi lan saiki munggah for sale.

Land in a-crita 2 kanggo kulawarga amba karo kesempatan unik. 6 r k o kang 3 st bedroom. Outbuilding karo Garasi. Lake view. Kemampuan kanggo akomodasi generasi.

Welcome ing tampilan Selasa 18 kl.17 April:30 – 18:15!
.
Waca liyane gambar lan maca liyane ing website broker kang
Östbyn 121, Michael Trolle

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *