Svenolov lampu kiln areng dina iki!


Dina iku salah siji saka travel tujuan piknik luwih Kväcklingssjön ing Holm ing 14:00. Ana yaiku Sven Olovs siap kanggo ignite Medelpads lan mbok menawa mung siap kanggo miwiti kiln areng Swedia! Pungkasan taun sing lawas lan wicaksana Sven Olov Ytterbom saka Östbyn Miwiti project – Kanggo nggawe kiln areng dhewe. Saiki, pungkasanipun rampung lan Sven-Olov wis dipindhah metu Gubug alas kanggo njaga nalika nempatno mercusuar dina. Panggonan banget kanggo dina. Nggawa basket piknik Panjenengan, ketemu Svenolov lan njaluk rasa Sajarah.

Kolmilor digawe cepet kanggo gawé areng manut kekarepané cures. Dening oksigen pembakaran kurang saka kayu, terlampir dening kalebu minterake lan batu bara lemah wis kawangun. Trick kanggo nyimpen pembakaran Moderate, supaya Milan ora nyekel geni lan pindhah keluk. Soko sing kedaden ing njajal padha sawetara taun kepungkur ing Sula.

Golek Kväcklingssjön
Nguripake munggah Lillsjön ing Östbyn. Banjur pass Lillsjön sawetara kilometer, supaya sampeyan bisa nemokake kiln kita Kväcklingssjöns turnaround.
Map link kene.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *