Angelika Sahlin lan Thomas Mehlin mengkono téater

Ing dina lan nganti 14 Juli unfolds téater pesawat Desert Ringer Rakyat House in Erikslund lan Andreas Sahlin saka Gunung Train stands for music karo band kang. Akeh sing Holmbor sing Lodges, Sandnäset utawa perayaan kesempatan wis dijupuk cathetan talents musik saka désa cilik Mountain Drive diprodhuksi. Loro-lorone wong tuwa Orjan “bale” Sahlin, lan putra Andreas, arang ngiwa acara ing wilayah tanpa pirsawan marem. Dina iki, Andreas saiki karo band Domino Majestic ing mangsa panas sing.

Angelika squire cedhak Thomas Melin saka Indal uga main ing band lan uga wis ditulis nganggo aksara kanggo nyetel Desert Gusti, kang punika teater musikal saka pesawat Kabare. Bareng padha makili sajarah emigrasi menyang Amerika Serikat saka 1800 digambarke karo banyolan, panas lan music. Daily News dina pengalaman sing bisa dienggo bareng malah dening emigrants dina, sing tinimbang lunga, nerangake Swedia.

Ing tataran muter ora kurang saka 35 wong, kajaba Manna. Dina iki, pemanggih saka Simpenan, nanging isih ana dina ngiwa kanggo buku sing kaya nemu tontonan ing. Waca liyane lan buku karcis kene!

Pita Domino Majestic bisa ditemokake ing Spotify, youtube utawa Facebook.

uga maca
3/7 ST: Lan emigrant saga karo persil saka music – Panas karo pesawat Kabare
26/6 ST: Emigrant Saga bola ing Ånge – karo persil saka music

 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *