weather

weather paling cedhak Holm RURAL – jam (Apa ora panah?)
saben jam: SMHI.se / Yr.no
Regn- och blixtradar: Waca ngendi iku udan sapunika. (sök på “Holm”, väljHolm Sundsvall”).
Stations weather: Universitas Kula, rock kidul ndeleng vindstyrka, suhu m.m. ing wektu nyata.

dina mbesuk Holm RURAL:

Vädret Holm

 

.
Flerdygnsprognos History weather udan Map Snow ambane

pranala langsung kanggo cuaca liwat Holm RURAL saka sumber liyane:
yr.no – Norwegian Meteorologi Institute lan NRK
smhi.se – Swedish Meteorologi lan hidrologi Institute
klart.se – A situs weather karo sumber saka, antara liya. Foreca i Finland

.
bebaya Weather saka SMHI (Prakiraan Risk Fire bakal nemokake kene.)

.
(Kene sampeyan bisa nemokake kaca sing cocog ing cuaca liwat Sundsvall)