Weather in Sundsvall

saiki cuaca Sundsvall (stasiun cuaca Mid Swedia Universitas)

.

weather paling cedhak Sundsvall – jam (Apa ora panah?)
saben jam: SMHI.se / YR.no
Regn- och blixtradar: Waca ngendi udan lan bledhek sapunika (sök på Sundsvall), Realtidskarta
Stations weather: Universitas Kula , rock kidul ndeleng vindstyrka, suhu m.m. ing wektu nyata.

dina mbesuk Sundsvall:

Vädret Sundsvall

. Flerdygnsprognos History weather udan Map Snow ambane

.
pranala langsung kanggo cuaca saka Sundsvall saka sumber liyane:
smhi.se – Swedish Meteorologi lan hidrologi Institute
yr.no – Norwegian Meteorologi Institute lan NRK
klart.se – A situs weather karo sumber saka, antara liya. Foreca i Finland

.
bebaya Weather saka SMHI (Prakiraan Risk Fire bakal nemokake kene.)

.
NEW! Forecast for lampu lor liwat telung dina sabanjuré (källa)
Ndeleng kaca anyar kene på Holmbygden.se med observationer och prognoser för norrsken från flera olika källor. Kaca iki ditemokake ing cuaca ing menu utawa Holmbygden.se/norrsken.
Garis-rata menehi ramalan kanggo lampu lor days närsmsta. “Kp-indeks” nuduhake kegiatan geomagnetic. Waca liyane ing kaca anyar ing Northern Lights.

.
(Kene sampeyan bisa nemokake kaca sing cocog ing cuaca liwat Holm RURAL)

.

.

Jagung – Cuaca ketinggian cendhèk:
LLF Low Level Flight) Låghöjdsprognos, Area C (2a = Sundsvall)
2000ft= 600m, FL50 / 5000 ft= 1500m. V / t: 230/15+14=saka 230 °(EN)/15kn (7,7m / s), +14° C.
VFR-kartor (Visual Fligh Rules) – Nulägeskarta med moln- och sikt. Aktuell, 06, 12 UTC
Wilayah karo visibilitas ing 5 km lan karo langit-langit maya liwat 1000ft / 300m.
SMHI Låghöjdsprognos (java)
TAF och METAR (Terminal Area Forecast) – flygplatsprognoser, Interpreting TAF / METAR