accommodation

Nggolek akomodasi Holm akhir minggu, looking kanggo ngrekrut sampeyan ing Cottage mulyo sawetara minggu ing mangsa panas utawa Mungkin malah dipindhah menyang wewengkon ayu?
Ing Holm sawetara akomodasi sewengi- utawa penginapan, uga panggonan pribadi for sale.

Panggenan petani kene, free! Pikiran ing obah kanggo Holm?
Langganan proyek anyar kene.

Maca babagan Stockholm saperangan ketemu
residents part-wektu sawijining “Änglagård” i Holm.

RENT


Österströms Konferensi & Kursgård
Nawakake sampeyan macem-macem pilihanipun karo loro pangan lan akomodasi, saka siji kanggo pengayaan log.
Waca liyane ing website.

.
.

.

Sandnäsbaden Camping & restaurant (babak taun)
Yen sampeyan pengin nggawa Karavan utawa bisa seneng tarub camping uga apik dumunung ing pinggiring sagara Holm Strip.
Waca liyane ing website.

 

Mlebu omah ing Loviken..
Mlebu pondokan ing Loviken
Two log pondokan mapan ing pinggiring panté karo akses kanggo boat lan canoe.
Waca liyane.

.

.


House at Holmsjön
Nice liburan karo standar apik dumunung 50 m Holmsjön karo bath- lan angling. Gedhe kidul-madhep Patio.
Waca liyane.

 

drive Berget
Nice Cottage 5 Kasur rock ing Trains. Nice liburan karo standar apik dumunung 50 m Holmsjön karo bath- lan angling. Gedhe kidul-madhep Patio. Rent kabin a sak mangsa mburu Moose utawa liwat akhir minggu kanggo mburu hare.
Waca liyane.

 

 

FOR SALE

.q
tenant, 2:Mbangun anyar ing didol!
Land karo gudhang, njupuk, Parking karo mesin ingkang ndamel benter.
Waca liyane.

tenant, 4:a didol!
ing 4:A Land in tengah Holm panyimpenan, njupuk, Parking karo mesin ingkang ndamel benter i Anundgård. gaweyan kurang. Waca liyane.
. q

Sodalen 114
Croft ing Holmsjö Entot didol!
Bangunan karo standar prasaja. bangunan Barn karo fasilitas panyimpenan apik, lan kesempatan kanggo duwe jaran.
Waca liyane.

 

Gimafors 211..
Villa utawa liburan ngarep ing Gimåfors

Lingkungan delightfully tranquil karo jarak kanggo loro alas lan banyu sing golek villa alt iki. residents wektu.
Waca liyane.
.

.

.Waca liyane..
Villa karo apik banget view lake
Cocog kanggo kulawarga kuwi karo anak sing seneng urip negara karo fasilitas kaya Teras madhep kidul karo ayu sing saka Holmsjön lan arep bisa kanggo drive mobil ing Garasi ruang paling ngisor ing mangsa. Waca liyane.

 

Vīķe 191 didol!
Villa cedhak banyu fishing apik lan Semono uga Sindhunata apik lan alas jamur.

Gård i Hissjön didol!
property becik dumunung ing desa Hissjön – wilayah alas-akèhé lan tlaga.

Waca liyane.
Fantastic lokasi ing Inclination
Kanthi gedhe lokasi saking biasa, sampeyan bakal nemokake liburan ngarep iki. renovations utama lan ekstensi digawe ing taun anyar. 2 kreteg mbisakake nglangi apik banget ing lake lan dock boat. Waca liyane.

.

karep 136
Bungalow karo lake a
Villa karo dock pribadi. Sampurna sing seneng kegiyatan lan alam.
Waca liyane.

.

.

.
Nice Villa karo views nggumunke

Great Villa loropaken karo views nggumunke kanggo Holmsjön. Ing lantai lemah ana pawon, dining, kamar urip lan kantor / bedroom.
Waca liyane.


.
tenant, 2:ing pamukiman
Condominium i Anundgård sapambalang watu adoh saka Holm Church didol, sebagian dibalèkaké, (mentas dicet pawon lan kamar turu plus dicokot ing kamar urip). Patio takad gedhe plus bagean lawn. panyimpenan kadhemen gedhe jejer kanggo apartemen. Waca liyane.

.


Highly dumunung house i Anundgård
Villa karo lokasi dhuwur madhep ayu Holmsjön, Aneby house uga dibangun, 6 taun, 157 sq, karo sacoro apik garage workshop.
Waca liyane.

 

 

didol!

centenary nengsemake ing Östbyn Apik dumunung ing wilayah ayu karo alas mung watara sudhut. Waca liyane.

 

 


Villa karo workshop lan garage
Posisi munggah pangkat ing sakcedhake ayu, Villa iki karo kathah Betrayal- lan papan workshop.
Waca liyane.

.

Villa i Vīķe
Kene sampeyan bakal nemokake tentrem lan harmoni! Diwasa yard / Cottage pigura kayu, 5 taun, 99 sq, Lakeside nggoleki ing Holmsjön. Forestry lan farmland, 32.000 sq. Härbre, rong, varmbonat ngeculaké, woodshed. Becik kanggo pecinta alam lan pecandu fishing.
Waca liyane.


Vacation Home in Deep Pipe
Nice Cottage plot Taman. Patio karo kelompok kayu. Guest house karo rong kasur lan sumber saka kennel. Lumampah kadohan menyang pantai lan jetty lan berth.
Waca liyane.
.
.

...
Cottage Inclination Rental
Cottage panas ayu karo rong kamar lan pawon. Nice beachfront karo jetty dhewe ing Holmsjön.
Waca liyane.

.


Real Estate i Anundgård – "Old Affär'n"
A storied property kadhaptar Holm, 400m Church. Urip kwartal ing lantai lan kantor wilayah pisanan ing lantai lemah. Extension saka apartemen sutterängvåning ing lantai lemah.
anggur- lan kentang rong ing omah.
Waca liyane.

 

Panggenan petani kene, free!