2:Mbangun anyar ing

duplex Anundgård.apartemen didol!
Condominium i Anundgård sapambalang watu adoh saka Holm Church didol, sebagian dibalèkaké, (mentas dicet pawon lan kamar turu plus dicokot ing kamar urip). Patio takad gedhe plus bagean lawn. panyimpenan kadhemen gedhe jejer kanggo apartemen.

.

alamat:
Anundgård 195 C, 860 41 Liden
map gedhe lan pituduh.

kontak:
Brf. Anundgård, Eva Frisk 070-297 81 30.

.

.

Back to ngarep.