centenary nengsemake ing Östbyn

SOLD!
Östbyn 1:49 – centenary nengsemake
apik dumunung ing Holmsjön 50 km saka pusat Sundsvall

area:
omah dumunung ing wilayah ayu karo alas mung watara sudhut. Ana kesempatan apik banget kanggo kegiyatan kayata swimming, Ski / track ngleksanani, fishing, mburu mxm.