Mlebu pondokan ing Loviken

loviken-1

2 st. log pondokan ing Holmsjön rent in Loviken. Apik dumunung ing jejere banyu, 3st resp. 4kasur jarum. pawon, padusan, jamban. Kayak lan canoe kasedhiya. Rent panas lan Autumn.

alamat:
Loviken 135 86041 Liden

kontak:
Stefan Maina 070-3033166

pictures:

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *