House at Holmsjön

Nice liburan karo standar apik dumunung 50 m Holmsjön karo bath- lan angling. Gedhe kidul-madhep Patio. Ndeleng saka lake lan alas, sampeyan kudu nyedhaki kowe. lumahan akèh suket ditutupi gedhe, meadow, Furnitur Taman. anak loropaken! Kayak boat kasedhiya kanggo nyilih. fasilitas Barbecue mudhun ing Holmsjön. Ana apik jangkoan jaringan GSM lan 3G. iku bisa kanggo supaya maju mail lan koran sak liburan minggu.

Welcome to idyll panas kita! a hideaway cilik sing kita seneng bareng karo sampeyan sawetara minggu saben taun. Autumn,mangsa mburu! Rent kabin a sak mangsa mburu Moose utawa liwat akhir minggu kanggo mburu hare. Sawetara pilihan uga kasedhiya kanggo ngatur mburu lemah kanggo wektu sing suwé lan cendhek.
Ndeleng gambar ngisor!

kasunyatan
sawetara kasur: 5
Living Area: 60 m²
sawetara kamar: 3
pets: dileksanakake

rega: 2000 / minggu

alamat:
Vīķe 261, 860 41 Liden
map gedhe lan pituduh.

kontak: Håkan Staaf 070-312 32 91, 0692-500 48

pictures (klik ing gambar kanggo ndeleng ukuran luwih gedhe)