Villa karo workshop lan garage pindho


didol!
Posisi dhuwur ing sakcedhake alam, house 1½-crita iki karo kathah Betrayal- lan papan workshop.
Garage pindho, tamu house, Garasi lan gudang.
Ndeleng gambar ngisor!

kasunyatan
Property: Villa karo ekstensi
Living area: 120 m²
Size Lot: 3090 m²
sawetara kamar: 5 kang 3 bedroom
biaya operasi: 30 200 / taun

alamat:
Anundgård 165, 860 41 Liden
map gedhe lan pituduh.

 

 

 

pictures (klik ing gambar kanggo ndeleng ukuran luwih gedhe)