Drakabergets SK – Motorcycle lan snowmobile

Draka gunung snowmobile Club SK – Motorcycle lan snowmobile
Draka gunung snowmobile Club yaiku klub kanggo snowmobile- lan pecandu motor ing Holm lan Liden sacedhake.

kontak:
Katarina Sjölund, 070-572 58 62, drakaberget@gmail.com
kontak liyane kanggo ndadékaké M.M.. bisa ditemokake kene.

informasi luwih lengkap:
Drakaberget.se – situs web klub
kaca Facebook Draka gunung karo gambar saka Kepemimpinan aktif dianggo M.M..

Ledkarta
Ledkarta.
Ndhuwur iku clipping saka tilase snowmobile ing distrik Holm adhedhasar klub lokal ledkarta ing kabupaten.
Holmsjön lan tlaga cilik iku mesthi uga dalan kapal biasanipun, gumantung ing kawontenan ing sheets es. Ndeleng peta lengkap.

Ing idea ing mangsa bisa kanggo kurban ledkarta digital luwih karo trek GPS direkam. Aja duwe track GPS part sembarang? Email kita lan bantuan.

warta paling anyar saka Draka gunung SK