Drakabergets SK – Motorcycle lan snowmobile

Draka gunung snowmobile Club SK – Motorcycle lan snowmobile
Draka gunung snowmobile Club yaiku klub kanggo snowmobile- lan pecandu motor ing Holm lan Liden sacedhake.

kontak:
Katarina Sjölund, 070-572 58 62, drakaberget@gmail.com
kontak liyane kanggo ndadékaké M.M.. bisa ditemokake kene.

informasi luwih lengkap:
Drakaberget.se – situs web klub
kaca Facebook Draka gunung karo gambar saka Kepemimpinan aktif dianggo M.M..

Ledkarta
Ledkarta.
Ndhuwur iku clipping saka tilase snowmobile ing distrik Holm adhedhasar klub lokal ledkarta ing kabupaten.
Holmsjön lan tlaga cilik iku mesthi uga dalan kapal biasanipun, gumantung ing kawontenan ing sheets es. Ndeleng peta lengkap.

Ing idea ing mangsa bisa kanggo kurban ledkarta digital luwih karo trek GPS direkam. Aja duwe track GPS part sembarang? Email kita lan bantuan.

warta paling anyar saka Draka gunung SK

  • 18/3: Pimpeltävling 2019 Du har väl inte glömt att boka in den årliga pimpeln? 🙂 Ser ut att det ska bli bra väder också, sambutan! ing 23:e mars anordnar vi tillsammans med Lidens Nedre... maca liyane
  • 17/3: Reparation av bro Rep av bro,på schemat i dag.. Nu rök halva altan😅 //Felix,Klint å uffemaca liyane
  • 11/3: Klubbmärken 2018-2019 Nu har de nya klubbmärkena kommit, eftersom vi inte vill lägga pengar och energi på att skicka till er som inte vill ha. Så hör av er till info@drakaberget.se eller via PM m... maca liyane
  • 11/3: Test Testmaca liyane
  • 11/3: Klubbmärken 2018-2019 Nu har de nya klubbmärkena kommit, eftersom vi inte vill lägga pengar och energi på att skicka till er som inte vill ha. Så hör av er till info@drakaberget.se eller via PM m... maca liyane