Gimåfors Bygdegårdsförening

Gimåfors Bygdegårdsförening nganakake acara budaya kayata téater lan café soré lan bunderan sinau ing tengah masyarakat mentas dibangun luwih becik.
Ing latar sing disewa kanggo hubungan lan individu.

Kanggo bisnis uga klebu kamar umbah-umbah karo mesin cuci atos disewa kanggo rega mirah.

Latar uga conducted care mlaku (Carina Lindström) lan pijet (Chatarina Larsson) sapisan sasi.

informasi luwih lengkap:
Margith Larsson Phone 0691-400 11 utawa gimafors.se