Economic Association Serat Holm

Economic Association Serat Holm..
Welcome to pengaruhe pangembangan wilayah deso lan utamané ing desa ngarep.

Holm Serat Pa Facebook
senyawa Ekonomi serat Holm

Hubungi kita kanggo pitakonan
Bo Lindroos 070-696 53 40, Stefan Edin 073-070 34 40. E-mail: holmfiber@gmail.com

.
Artiklar om Holm Fiber på Holmbygden.se

14/3 -17: wektu Akhire serat! – Offer t.o.m. 31/3!
15/12 -16: pancasan: sepindah diwenehake kanggo serat kanggo Holm!
30/1 -16: Meeting Srengenge katon padhang saka Holm Serat
10/5 -15: Meeting Annual Serat Holm: Maca warta paling anyar!
28/10 -14:
Holm Serat - Progress Report!
17/1 -14: Serat Holm: patemon Info kanggo anggota lan kasengsem liyane
8/12 -13: Holm Serat Sundsvall Tidning
30/11 -13: Join Holm asosiasi serat lan duwe kesempatan kanggo serat broadband!
19/10 -13: senyawa Ekonomi serat Holm
14/6 -13: Register kapentingan saiki kanggo serat broadband! Mangerteni keuntungan!

 

Kabar (kanggo anggota anyar utawa completion saka tugas):
Isi ing minangka akeh informasi bisa.
* = Lapangan sing dibutuhake
nemtokake "omah" yen wong wis kedhaftar ing situs.
Det går även att mejla ovanstående uppgifter till info@holmbygden.se.

OBS! Medlemsavg. (100:-) lan årsavg. (100:-), total 200:- kebayar kanggo BG 500-0229.
Tulis sebutan property lan jeneng minangka pesen, supaya kita ngerti pangirim.
.

.
Informasi OM Holm serat

Kita arep kanggo saiki karya ing proses kanggo mesthekake yen tanah air kita bakal duwe akses menyang jaringan broadband penting kanggo kelairan kita terus manggon lan berkembang ing mangsa. Ayo kita menehi kesempatan kanggo manggon ing Tanah kelairan kita ayu anak lan putu lan wong kita.

Wonten ing wiwitan Oktober 2013 Economic Association kawangun Holm Serat kang nganggo project. karya wis fokus ing nyediakake desa real estate lan operasi ing saindhenging Holmsjön ing wétan lan kulon Jämtland Medelpad kalebu ing project. Papan kasusun saka wong sing umumé duwe hubungan menyang kabeh desa sing target saka karya.

We saiki wis liwati wiwitan lan jaman saiki iku Dhiskusi karo sawetara supplier sistem ngendi kita Papan kudu arep sing kudu dipasrahké kanggo nindakake project. Proyèk uga sing saka antarané. County Board Administrasi Dewan Pertanian kanggo aplikasi kanggo ngawèhaké kanggo berkembang deso kita.

We offer kabeh sing manggon utawa duwe jinis real estate utawa bisnis watara Holmsjön melok project. asosiasi kasusun saka kabeh situs sing wis ditulis kapentingan lan mbayar ragad anggota lan ragad taunan kanggo asosiasi. Ragad anggota punika 100:- lan ragad taunan 100:- i.e. total 200:-. Saiki, kita kudu saklawasé 200 bisa nduweni ing asosiasi supaya saksi iku apik lan kita positif bab mangsa saka karya.

OBS! Nalika sampeyan melu asosiasi, sampeyan setuju ora melok lan ngrampungake proyek, nanging nalika sampeyan ora ana maneh pengin melu lan pengin metu supaya regains sampeyan ragad anggota nanging ora ragad taunan kanggo iku liya digunakake ing planning lan desain karya. Ing bab mung sampeyan resiko dadi karo 100:-.

kita nawarake iku kanggo wong kanggo dadi karo. Minangka karya ngembang dadi adoh sing bisa kurban solusi, kabeh saka asosiasi teka bebarengan lan banjur ana solusi ngajokaken ing babagan aransemen financial lan tumindak sing tepat saka karya. Ing negara njupuk saben anggota kaputusan apa melu lan njaluk broadband diinstal utawa nampik lan langkah saka senyawa lan waras iuran sawijining.

Diajak tanggi, nduweni kanca ngarep, etc., lan mesthekake yen wong nduweni kesempatan kanggo dadi karo.

Kita bakal terus-terusan sijine metu informasi, antarane liyane, ing kaca Facebook kita lan forum liyane sing cocog. We arep nyebar lan nuduhake informasi iki. Punapa panjenengan kersa ing tutul karo kita, sampeyan bisa nulis kanggo alamat e-mail kita holmfiber@gmail.com utawa nelpon ing Papan utawa koresponden kita, rincian kontak, kita bakal nambah mengko.

Kanggo Holm Serat Board
dening Stefan Edin
073-070 34 40