Holm kang History Society Local

Holms hembygdsförening kawangun 1983 lan wis adil kanggo nglindhungi kenangan kabeh jinis. Miturut nuduhaké urip paroki Holm lan aktivitas sak kaping kepungkur, kaya kapentingan awakened lan katresnan cedhak ing Tanah kelairan digawe.

Cognac ing Österström

asosiasi wis, antarane liyane Nggawe game deso “King of Österström” lan “mail rampokan”. Iku uga diprodhuksi film babagan East Power Line lan rampung renovations bangunan sajarah kayata cognac lan construction saka boathouses Big Stone ing Loviken.

kontak
ketua. Göran Loviken 0692-510 42 lan rahasia. Sonja Filipsson 0692-510 51

situs
hembygd.se/holm