Holm Sportklubb

HSK live! Se HSK's youtubekanal.Waca Holm SK LIVE nalika diputer utawa nonton pertandhingan lan gol ing muter maneh liwat Youtube. Då och då sänder Holmbygden.se’s sportredaktion HSK’s matcher live här på hemsidan och via Youtube. Ana sing bisa uga sawise muter maneh game. “- Where werni nang? Iki tenan kejiret offside?”
Holms SK kang Youtube-kanalen: holmssk.se/youtube
Aja milih kanggo langganan nang saluran!


Holms SK.senyawa iki kawangun Holms Sportklubb 1927 lan liwat taun wis "dikembangaké" wong enom ing deso ing aktivitas kayata ski, Gulat, Hockey lan bal-balan. Dina iki conducted anak- lan muda kanggo anak 5 lan 12 taun lan bal-balan senior karo tim wong kang. Holm kang Sports Club nawakake tengah olahraga nggoleki karo garis cemilan lan avbytarbänkar timbered, loro pitches lan elljusspår, lan duwe 200 anggota. Klub punika ugi sewo canoe lan canoe trailer kerjasama karo Baltik Power Konferensi.

artikel koran bab Holms SK
dina 10/5 2013:
Holms SK – Kabeh tim bal-balan distrik“.
dina 13/6 2013:
Åslins kämpar för sitt Holm“.
.
rincian kontak
The Club House ing Holm Sagita 0692-30189.
Ketua Ulla Grelson, 070-376 51 69.
situs; HolmsSK.se,
Links langsung; A lapisan, Liga Little, Board of Directors, track murup.
.
Holms SK - senyawa ing pembangunan.
kaca facebook Holms SK kang:

Mer om Holms SK och fotboll på Holmbygden.se
+ Holmbygden.se/Tabel – Tabel, cocog, scorer, spelarstatististik etc..
+
Holmbygden.se/hskkalender – Sync cocog mau / latihan karo ponsel!
+ Holmbygden.se/nuduhake – Results lan tabel kanggo kabeh seri Medelpads.
+ Gratis HSK-resultat liwat SMS.
warta paling anyar saka Holm SK, sampeyan ndeleng tansah tengen, weather sabanjuré. →

Links
+ HolmsSK.se/g5 sisih HSK ing kompetisi “Guldfemman” 2013 lan 2014.
Info liyane babagan kontes kene, ndeleng uga HSK dhewe Gold Fifth Page.
+ OBS! Dhukungan Holm Sportklubb nalika tipping utawa tuku karcis lotre – holmssk.se/spela
+ kaca Holms SK kang Facebook.
+ kelompok Facebook kanggo kabeh pembuangan HSK.
+ Holms SK kang Youtube-kanal: holmssk.se/youtube
+ bal-balan lokal ing Medelpad / Div. 5-warta
kaca kapentingan karo ringkesan saka bal-balan lokal ing seri lokal.
+ Lokalfotboll på Sundsvalls Tidning.

A tanggalan tim bal-balan
Ing acara paling cedhak Holms SK kang A-Team.

Full match tanggalan kene.
Prenumerera på SMS-resultat/info från Holms SK via Holmbygden.se, free!:
Ponsel ngirim pesen teks. telpon ngarep mlebu dening tag swara otomatis.
Conto pesen SMS dikirim sing pairings lan laporan cuaca lokal sadurunge match, tatanan kanggo dina lan asil karo scorers lan bantuan M.M..
OBS! Priksa manawa sampeyan bisa nampa MMS

(“SMS” foto, movie clips cilik etc.).
Sawetara HSK-mailings bisa dikirim minangka MMS.
Kanggo pitakonan bab MMS, Nelpon operator :
Telia 90200, comviq 077-221 21 21, Telenor 020-22 22 22, telung 0771- 735 300.

warta paling anyar saka Holm Sportklubb