Software game, asil lan Table

trabasan
– program Game lan language
– asil saiki, tabel lan game
– Jadwal Cocokake kanggo DM
– scorers Top, Publikliga, Guldfemman M. M.
– taun sadurunge asil tabel ing taun 2000-an
– seri taun sadurunge investasi ing taun 2000-an


A-LAGSKALENDERN – HSK’s match- lan ngleksanani
Direktlänk: holmssk.se/kalender.
visa mung dina match kene (även GIF Sundsvalls och Landslagets spelprogram).

A-lagskalendern i programformat (klebu. language)
Seret driji ing kothak utawa ing garis gulung lan penet / klik entri ijo kanggo informasi luwih lengkap.

format tanggalan -Team sasi (klebu. language)
Klik ing entri tanggalan kanggo informasi luwih lengkap.
Gulung maju / sakdurunge karo tombol biru ngisor.

Pananggalan ing format liyane sink ing seluler / piring / komputer:
Nalika sampeyan nyelarasake telpon, sampeyan kanthi otomatis match tim- lan dianyari jadwal latihan ing ponsel.
OBS! Klik kene kanggo ngetik match- lan jadwal latihan ing tanggalan.

  • Yen sampeyan duwe telpon Android utawa akun Gmail / Google? Ing kasus iki, sampeyan uga duwe akses kanggo Google Calendar, kang bisa katon loro ing PC lan tanggalan ponsel. Klik ing Klik tombol ing ngisor iki ing tanggalan ndhuwur kanggo nambah kanggo Google Calendar pribadi. ing tanggalan ndhuwur lan eloni petunjuk. Banjur pindhah menyang setelan akun ing telpon lan priksa manawa akun Google disinkronake tanggalan karo ponsel. Banjur pindhah menyang app tanggalan telpon lan mriksa ing nuduhake tanggalan tim.
  • Apa kowe Iphone? Gå till holmbygden.se/hsklalender (= Direct hit) ing browser seluler lan nyalin alamat iki (terus driji sampeyan ing):
    https://www.google.com/calendar/ical/17ver3oa5j28lfhqt8tq6lq6e8@group.calendar.google.com/public/basic.ics

    Banjur nutup browser lan banjur pindhah menyang telpon “setelan“, “E-post. kontak, tanggalan“, “Tambah akun“, “liyane“, “Tambah Calendar langganan“, tempel alamat saka ndhuwur (terus driji sampeyan ing kanggo nalika kanggo njaluk munggah “tempel”).

menu uga katon beda-beda gumantung model telpon.

Sampeyan uga bisa nampilaké tanggalan ing website utawa blog verktyget här.


Results saiki, Tabel lan cocog mbesuk

Divisi Results Latest 5 2018
Maca laporan pertandhingan saka Tindakan ing holmssk.se/alaget lan div 5 Medelpad ing Lokalfotbollen.nu.

Divisi cocog mbesuk 5 2018

Divisi table 5 2018

Tabell DM Grupp 5 2018

jadwal Holms SK 2018
Klik ing match kanggo info game rinci.


Scorer lan penonton LIGA M.M..

Software game, scorer, publikliga 2017
scorers Top 2016: Holms SK, kabeh tim 2016: divisi 5
Publikliga: divisi 5 2016.

Waca liyane
A-sisih utawa Holm kang Sports Club situs.
.


Sedurunge tabel taun lan RESULTS Jroning taun 2000-an

2017 divisi 5
scorers Top 2016: Holms SK, kabeh tim: divisi 5
Publikliga 2017: divisi 5.

2016 divisi 5
scorers Top 2016: Holms SK, kabeh tim: divisi 5
Publikliga: divisi 5 2016.

2015 divisi 5
scorers Top: Holms SK, kabeh tim: divisi 5.
Publikliga: divisi 5 2015.

2014 divisi 5
scorers Top: Holms SK (klebu. kuning / kertu abang), kabeh tim: divisi 5.
Guldfemman 2014: HSK kang Guldfemmansida, 2014:Läs hur det gick för spelarna på Guldfemman 2014.

2014 Distriktsmästerskap
1/16-final 2014-06-18 Torpshammars IF – Holms SK 4-1

2013 divisi 5 Base / Spring (5:a) (April-Agustus)
lag 1-8 qualified kanggo Div. 5 Autumn lan Hukum 9-16 kanggo Div 6 tiba.

2013 divisi 5 tiba (5:a)

2013 Distriktsmästerskap (sambungan 9:a)

1/32-final 2013-05-22 19:00 Holms SK – Kovlands Yen 6-4 (sawise paukuman)
1/16-final 2013-06-12 19:00 Holms SK – Lucksta IF 3-0
1/8-final 2013-07-24 19:00 Holms SK – Ange Yen 0-4 (0-0 kanggo 60 kula, HSK putusan.)
Distriktsmästerskapets samtliga matcher 2013.

2013 cangkir
Piala Berners, Piala panas

.

2012 divisi 5 (5:a)


sumber: SvFF och resultat från Holmbygden.se’s mailing massa SMS 2012.

Publikliga 2012

.

2011 divisi 5 (5:a)

Publikliga 2011
sumber: SvFF.

.

2010 divisi 5 (6:a)

Publikliga 2010
sumber: SvFF.

2010 divisi 6 (12:a)

.

2009 divisi 5 (8:a)

2009 divisi 7 (3:a) “B-tim”

.

2008 divisi 5 (6:a)

.

2007 divisi 4 (12:a)

.

2006 divisi 5 (3:a)

2006 divisi 5 Reserv. (5:a)

.

2005 divisi 5 (4:a)

.

2004 divisi 5 (3:a)

.

2003 divisi 4 (10:a)

.

2002 divisi 4 (7:a)

.

2001 divisi 4 (4:a)

.


Sedurunge investasi taun SERIES Sajrone taun 2000-an

ringkesan (kanthi pranala SvFF) saka asil sadurungé Holms Sportklubb
2012 div 5 (5:a): Tabell och resultat, Publikliga, top scorer Holm kang
2011 div 5 (5:a): Tabell och resultat, Publikliga, top scorer Holm kang
2010 div 5 (6:a): Tabell och resultat, Publikliga, top scorer Holm kang
2010 div 6 (12:a): Tabell och resultat, Publikliga, top scorer Holm kang*
2009 div 5 (8:a): Tabell och resultat,
2009 div 7 (3:a): Tabell och resultat, DM, Pojkar Div. 2, div. 9 (“Visa tävlingar”)
2008 div 5 (6:a): Tabell och resultat, top scorer Holm kang*, Pojkar P14
2007 div 4 (12:a): Tabell och resultat, top scorer Holm kang*
2006 div 5 (3:a): Tabell och resultat,
2006 div 5 Reserv. (5:a): Tabell och resultat, Pojkar 10, Pojkar 12 (“Visa tävlingar”)
2005 div 5 (4:a): Tabell och resultat,
2004 div 5 (3:a): Tabell och resultat,
2003 div 4 (10:a): Tabell och resultat,
2002 div 4 (7:a): Tabell och resultat, top scorer Holm kang*
2001 div 4 (4:a): Tabell och resultat, top scorer Holm kang*
* tabel scorer salah (mismatched karo nomer total gol ngetung).

sumber: Holm Hasil decenniumet pungkasan ing SvFF hemsida.

Aja duwe Ringkesan apik saka asil ing taun sadurunge iku, please ngirim kita.