seri liyane

Kanggo menehi iku ing football fans Ringkesan cepet kabeh seri tim Medelpad ing kene kita wis nyawiji tabel olila lan asil.

trabasan
Allsvenskan, Superettan, div. 2 N, div. 3 M, div. 3 S, div. 4, div. 5, div. 6.

Kabeh seri tim lokal karo ringkesan game bisa diakses ing situs web bal-balan lokal.
div. 5 karo game Holm SK kang uga duwe kaca dhewe, holmbygden.se/Tabel.

cocog Dina ing Medelpad
Waca kabeh cocog dina (seng luweh tuwo, junior lan anak) Medelpad ing MFF’s hemsida.


Allsvenskan (ora jenis Medelpad lokal 2014)


Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




Superettan, GIF Sundsvall


Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




divisi 2 lor Swedia, karo Selånger FK lan Ange YenSelångers IFAnge Yen

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




divisi 3 Central Norrland, IFK Timrå

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




divisi 3 kidul Norrland, karo Kubikenborgs IK lan swara Yen

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




divisi 4 Medelpad

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




Alno YenFränsta NSHassels YenHolms SKLjunga YenLjustorps YenSelångers IFSidsjö-Böle IFINA SundsvallTorpshammars IFAnge Yen
divisi 5 Medelpad, karo Holms SK!
+ kaca ngarang kanggo Div. 5 karo scorer, aplikasi game, kertas etc..
+ Waca liyane babagan HSK karo info klub mxm.
+ Maca laporan pertandhingan saka Tindakan ing holmssk.se/alaget lan div 5 Medelpad ing Lokalfotbollen.nu.

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk




divisi 6 Medelpad

Pirsani asil paling anyar lan cocog mbesuk



ing holmbygden.se/tabell Sampeyan bisa tansah golek asil nyata lan meja Holms SK