Österströms Bygdegårdsförening

bisnis kita ana ing sacedhake Österström apik. asosiasi wis dawa wis sing nduweni saka supaya disebut. “Sekolah lawas” ing Österströn minangka tuan rumah dening kamar Déwan lan wilayah dipunlayani déning sawetara pihak, ing, soré paweling ing ngarep, rapat-rapat kabeh wektu M.M.. Tutupéng saiki didol kanggo tangan pribadi. kabaripun (2012) pemilik anyar HBU saiki ngrancang gedung olahraga tinimbang mbukak ing extension. rencana punika ing kamar latihan teka kabeh kabungahan Holmbor lan lawang bisa dibukak sak taun 2013.

bakery wis ngiwa kanggo entuk manfaat umum. Sapa pengarepan roti krasan becik kita nyewa bakehouse mulyo babagan. 40 sqm kanggo biaya kurang.
rent: 50:-

sapa, pengin, lan nganggo aturan / bylaws sing diadopsi ing Association, dadi anggota. Nanging, karo hak milih mung kanggo anggota sing sing manggon ing wates paroki Holm, support diwenehake anggota liyane. Miturut kaputusan ing wiwitan ing Maret 2016 ragad anggota 50 / Taun lan kudu mbayar kanggo jumlah ngresiki Handelsbanken 6344, akun 980 259 398, OBF. Tulis cetha / iku pangirim nalika pembayaran.

kontak
Carina Hultman 0692-300 92 (saged rental saka bakehouse ing).

senyawa