Vīķe Nonprofit Interest Group

Vīķe Nonprofit Interest Group sewo metu sekolah lawas Vīķe kanggo individu lan organisasi hajat lan klumpukan kabeh jinis. Kene, antarane liyane, dianakaké bingo, luftgevärsskytte, ping-pong, 40-pujawali, party Millennium lan Anugrah ing lomba ski.
Hubungi rental sekolah: Holger Sahlin 0692- 500 38

Ing sekolah ana uga open bakery ngendi sampeyan bisa panggangan roti.
Hubungi opahing bakehouse: Siri Pettersson 0692-500 36

asosiasi uga tanggung jawab kanggo elljusspår. track wiwit lan rampung ing sekolah lan 2,5 kilometer. Waca liyane babagan trek jogging kene.