perusahaan

Kene sampeyan bakal nemokake pedagang ing Holm. Kanggo ndhukung bisnis lokal entuk manfaat tansah deso urip!

Arep kanggo katon karo bisnis? Hubungi kita!
Apa sampeyan ngerti sing perusahaan ing Holm
10% juragan ngisor?

Max Painting (Sponsor av Holmbygden.se!)
ekstensif pengalaman ing lukisan lan wallpapering. Loro njero lan externally.
kontak: Max Wikholm 070-669 44 52, max@maxmaleri.se
situs: MaxMåleri.se

.

EkoSkin
EkoSkinJlterapi care kulit Ad organik sing menehi rai- lan pangobatan awak, lan dodolan 100% produk kulit care organik. care kulit Organic tanpa rembugan. Nutrition eksklusif lan alami kulit.
kontak: Martha ngambakaké 073-650 52 78, info@ekoskin.se
situs: www.ekoskin.se

.

ngetik Trading
Company ruangan sing ngatur fishing, mburu, mbeta- lan pengalaman alam.
kontak: Roland Hultman – 070-222 19 79, r.h@entretrading.com
situs: entretrading.se


Mendhoan i Holm AB
kontak: Hans Wiklund – 070-273 84 00

 


Urban Andersson Taxi

kontak: Urban Andersson – 070-678 99 86

Örjans Taxis Vīķe
kontak: Örjan Elfström – 070-675 72 22

Lindahl Floor & Tile AB
Dianggo karo kabeh jinis finish kanggo jubin, saka kothak kanggo vinyl jogan.
kontak: Roger Lindahl 070-602 01 55,
post@lindahlsgolv.se
situs: lindahlsgolv.com

 

K. Construction Lind
nindakake renovations, mbangun super lan – loro proyek gedhe lan cilik.
kontak: Krister Lind 073-035 87 23, k.lindbygg@live.se
situs: klindbygg.se

 

Thomas Sjölund Bygg & Finsnickeri AB
keahlian sing godhongé amba ing construction lan carpentry.
kontak: Thomas Sjölund – 070-572 58 64, info@sjolundbyggofinsnickeri.se
situs: sjolundbyggofinsnickeri.se

 

Norling Mark & kayu
transportasi kerikil Utför, industri tanah lan construction, batang, drainages, VA lan transportasi mesin. We nyedhiyani paling saka lantai lemah. Namung kontak kita lan kita bakal ngatasi masalah kanggo sampeyan.
kontak: Kent Norling 070-342 77 15,
kent-norling@hotmail.com
.



C Lindahl Åkeri Holm AB

kontak: Christer Lindahl – 070-326 76 76

 

Benny Hultmans Transport AB
kontak: Benny Hultman – 070-266 82 02

 



Ola Vesterlunds Åkeri AB

kontak: Ola Vesterlund – 070-336 39 94

 

 

Österström Konferensi & Kursgård
Kene sampeyan bakal nemokake akomodasi, restaurant, aktivitas, hiburan M.M..
kontak: Tommie Vesterlund – 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
situs: osterstrom-konferens.se

Träpatronen Transport & pariwisata
transportasi penumpang kanggo individu, perusahaan, senyawa lan organisasi. Bus saka macem-macem ukuran, kabeh alcolock. pembalap profesional Experienced ing tangan aman.
kontak: Tommie Vesterlund – 0692-301 00
situs: osterstrom-konferens.se/pt.html

 

Sandnäsbaden Camping & restaurant
Camping apik dumunung ing pinggiring sagara Holm Strip. Bad, porsi, minigolf, boat, jet, bak, Fiske m.m.
kontak: Diane Andersson 076-826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
situs: sandnasbadenscamping.se

Sunnansjö
Rental saka log kabin, spa karo sauna lan Samsung, boat, kayak lan noto aktivitas, lan mangsa panas.
kontak: utang Eliasson – 070-640 32 84, sunnansjo_holm@hotmail.com
situs: sunnansjo.net (lan holmbygden.se/boende/)

.
lor Swedia & co – Event & pengalaman
Nganakake acara lan pengalaman kanggo kelompok lan perusahaan. Rent metu peralatan acara.
kontak: Patrik Lindmark 070-646 69 00, info@norrlandco.se
situs: www.norrlandco.se

 

COMPANIES More RELATED TO RURAL

SCA Hutan AB
alas Medelpad
situs: sca.com/skog
kontak: Börje Albertsson (Liden) 070-347 66 07 alt. 0692-220 01

 

Callan Kayu AB – sawmill.
situs: callanstra.se
kontak: vxl 0691-66 20 00 alt.
Departemen kehutanan 0691-66 20 20