Aktivitas ing Sandnäset

(Subject kanggo informasi outdated. Deleng kanggo for sale, 2017.)

Kanggo Sand Näsets camping bisa mung uga karo utawa tanpa kafilah. Kene sampeyan bisa seneng meal ing Restaurant (hak lengkap) karo tetanggan madhep banyu lan foreshore apik.

Uga menehi nomer aktivitas:

  • sembahyang Swimming lan srengenge – A Sandy dawa lan nggoleki karo banyu anak-loropaken cethek karo Tambak dolanan ing pantai.
  • Minigolf – A mesthi miniatur golf sangang-bolongan nantang kanca ing.
  • bak panas – Yen sampeyan pengin njupuk lyxdopp panas bak panas for rent.
  • Jet ski lan prau – Kasedhiya kanggo rent ing titik yen pengin tantangan ombak.
  • wilayah Barbecue Gubug lan bakar-bakar – Kanggo sing pengin Panggangan, ana loro Gubug manggang lan grilling nggoleki alus.

Yen sampeyan duwe pitakonan lan pengin ngerti luwih, hubungi Sandnäsbadens camping ngisor:
(link langsung kanggo aktivitas Sand Näsets kene.)

sandnasbadens camping FöretagSandnäsbaden Camping & restaurant Camping apik dumunung ing pinggiring sagara Holm Strip. Bad, porsi, minigolf, boat, jet, bak, Fiske m.m.
kontak: Diane 076 - 826 89 14, info@sandnasbadenscamping.se
situs: sandnasbadenscamping.se

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *