Allbergsbacken

Allbergsbacken punika pulk Holm kang- lan Toboggan roto No. 1 karo pantai madhep Holmsjön. Kanggo njaluk menyang gunung mlaku, karo kendaraan utawa scooter. Sok-sok shoveled uga taman mobil ing läggdan ndhuwur gunung.

Apa kita ing wayah sore, ana pletik cahya kanthi manual ing situs. cahya nerangake karo bantuan saka cahya (ijo), lungguh ing lampstolpen munggah dalan. Lampu metu otomatis karo wektu.

Allbergsbacken 2012

T.v.: Pictures of gunung, liburan olahraga 2012.
T.H.: Button kanggo nguripake lampu.
.
Hill dumunung ing ngisor Way 320 (62°39’10.3N 16°38’09.4″E) vid korsningen in mot Holms Kyrka när man kommer österifrån – från Sundsvall. Ing peta ing ngisor iki kanggo nggedhekake lan ndeleng luwih akurat.

Back to Leisure