boat, nglangi lan banyu olahraga


Ing sawetara panggonan sak Holmsjön sawetara pesisir Sandy nggoleki kanggo sommarbad penake. Paling dibukak iku Västbyn lan Sandnäset.

Ing Sandnäset iku uga bisa kanggo nyewa jet ski, lan macem-macem kegiatan liyane.
Waca liyane kene.


Sing kaya prahu iku lake paling gedhé Holmsjön wilayah kang, bab telung mil dawa lan 39 km² i area. lake iki uga cocog kanggo dadi sudhut ing banyu ski utawa wakeboarding. Akeh warga lan panas Cottage tamu milih kanggo miwiti boats sing panas iki.
.

Waters distrik Holm kang Waca map iwak lan maca liyane babagan Holms fishing kene.
.
.

.
Kayaking in Holm..
paddle Kanada
Ing swasana ati kanggo kulo leisurely ing canoe a (Canadian) sembarang watercourses. Banjur ana canoe for sale at Österström. View tarif lan informasi kontak.
.

.

tingkat banyu saiki ing Holmsjön lan Leringen
Holmsjön karo tanggané lake Leringen akehe reservoir banyu gedhe ing industri daya lan diatur dening tanduran daya Leringsforsens (gambar saka aliran banyu ing .pdf kene).
Summertime tingkat banyu Holm Segara bab 201 meter sadhuwuring segara lan sudo mangsa mudhun kanggo babagan 197 m.ö.h.
Waca tingkat banyu dina kene.
sumber: perusahaan kontrol Water.

Sampeyan uga bisa maca tingkat banyu sadurungé (fr. ing. m Juli 1999). Nyalin nalika alamat ing ngisor iki, banjur paste menyang baris alamat lan ngganti alamat kanggo milih tanggal sing dipengini. Ketik.
http://login.vattenreglering.se/vattenstand_pub.asp?wektu =2012-01-26#Ljungan

map Sea karo basis Holm Lake
Minangka ing kabeh tlaga apa latar sing bisa migunani kanggo ngerti metu ing ombak utawa ing Ès. Ngisor sampeyan bisa ndeleng peta Holmsjön lan madegé, lan download maps trek nggunakake ing GPS, navigationsutrustning smartphone utawa.
(Apa kowe ora ndeleng peta ing ngisor iki, sampeyan bisa uga kudu klik tengen ing kuning Strip ndhuwur / ngisor browser Panjenengan lan pilih “Show diblokir isi” utawa “Allow”.)

punika rata-rata segara ing layar wutuh utawa mbukak map ing Google Maps (sawetara kaca).

Denah mobile karo posisi sampeyan
Follow lokasi GPS lan ndeleng digambarke amarga telpon nggunakake Google Maps.
……………. holmbygden.se/grund
1. Nguripake GPS:en i smartphone din-mobil (iphone / Android).
2. Ketik alamat ing ndhuwur ing browser seluler.
3. Yen isa munggah kothak “tumindak lengkap nggunakake”, Ing kasus iki, “Maps”.
Saiki sampeyan bisa ndeleng Holm Lake basis, shoreline lan posisi sampeyan ing telpon seluler
.

Download file trek ing macem-macem format kanggo GPS:punika. High Klik, “Simpen Target Minangka…”.
GPS Exchange – Holmsjons_grund_(120912).GPX (0,7MB)
MapSource – Holmsjons_grund_(120912).gdb (0,1 MB)
Google Earth – Holmsjons_grund_(120912).KML (0,2MB)
Google Earth – Holmsjons_grund_(via_internet).KML (0,1MB) Reading peta online.

More ing peta, lan maps trek
Holm Lake basis iku trek GPS (s.k. “track”) sing ciri latar beda lake lan pinggir pantai. Trek bisa gabungke karo GPS utawa smartphone digunakake mangsa panas supaya amarga saka prau lan ing mangsa supaya rocks utawa es lancip. Supaya garis lan demo bakal luwih aman! Uga bisa digunakake nalika fishing yen pengin golek maneh dhasar ing tlaga.

Holmsjön wis diatur lan dropped kathah banyu ing mangsa. Kart trek wis digawe dening snowmobile sadawane lake kang shorelines mangsa. ing wektu (mars 2008) lake iki sudo bab 4 m dibandhingake panas banyu. negara nduweni wates apik yen navigasi ing trek supaya amarga. Sawetara dhasar banget bisa mesthi bakal ing lengkap cukup jero durung klakon nalika tlaga iki Awan lengkap.

trek digawe dening Patrik Wikholm. Processing trek Digital lan publikasi saka Niklas Wikholm. Subject kasalahan.

Back to / Leisure