Fishing / Holms fiskevårdsområde

Peta ingkang paling ageng kene.

konservasi ulam Holm iku 45 km northwest of Sundsvall. Kabupaten Holm punika sugih ing tlaga lan kali karo fishing mawarni-warni ing mangsa panas lan mangsa. Kene sejenis iwak, char, sik, Pelangi, bass, Pike. T.o.m. lelungan manca diatur kene ajeg.

“Holm Sea nyinauni jero sejenis iwak dhuwur”
Mangerteni Fishing in Holm kene Sundsvall Tidning, artikel ekstensif karo akeh gambar.
.

lisènsi Fishing
Kanggo kabeh lisènsi fishing dibutuhake. Ing latar fishing in Holm ngatur dening Holms fiskevårdsområde, loro saka tlaga entuk disewakake Iron Kuda (punika hasttjarn.se) lan Lövåstjärn (punika ngetik Trading).
• .Ing Greater Järptjärn bisa iwak char tlatah eksklusif lan sejenis iwak. Kayak in Greater Järptjärn didol mung Day lan khusus aturan aplikasi. Waca liyane Holms fvo ing “Gedhe-Järtjärnen”.
• Kanggo Little-Järptjärn aplikasi assignment khusus. Waca liyane Holms fvo ing “Corporate Fishing / aransemen pribadi”.

LIST rega (tanggal 170903)
.
Jinis kertu Periode Price
Fishing lisensi pass taunan 200 kr
Fishing ijin tiket minggu 100 kr
Day Fishing lisènsi 40 kr
Fishing ijin ing Greater Järptjärn Day 100 kr
Trolling 4 Day baits 100 kr
Trolling 10 Day baits 250 kr
Trolling 10 ndedonga 3 dina 500 kr
Trolling 4 baits mangsa tiket 500 kr
Trolling 10 baits mangsa tiket 1500 kr

lisènsi Fishing sing dituku liwat;
swish kanggo 123 442 59 14. Tulis ing basis saka ndhuwur meja; “Jinis kertu, wektu lan bilregnr Panjenengan”. T.ex. “Ijin Greater Järptjärn, Day, ABC123“,
Nyambung liwat riko visitsundsvall.se,
Sandnäsets Camping 076-826 89 14,
• utawa saka ing ngisor iki Papan i Holm;
karep 129 – Roland Hultman (070-222 19 79)
Österström 120 – Jan Stromberg (070-209 47 41)
Anundgård 122 – Max Wikholm (070-669 44 52)
Loviken 135– Stefan Maina (070-303 31 66).
Card Group senyawa ing lomba jig lan aransemen padha. rega target 10 SEK / peserta lan dina. SIM sing mung didol dening Dewan Direksi.

Aturan fishing
Kayak, iku bisa beda-beda kanggo aturan beda-beda gumantung iwak iwak, ngendi iwak, karo kang alat lan yen sampeyan ora provinsi utawa. Shareholders Fishing karo crayfish dilarang, nanging eksplorasi diatur digawe kanggo evaluasi saka Simpenan (ing kapentingan; Keith Sahlin 070-374 10 35). angger Fishing bisa ditemokake ing situs Holms FVO kang.

Mekaring turisme fishing
Kanggo berkembang tourism fishing in distrik Holm makaryakke karo konservasi Perikanan Holm bebarengan Hushållningssällskapetäs a s.c.. “Leaderprojekt”. Waca liyane kene (pdf).

Accommodation sak trip
Nggolek kanggo beachside accommodation kasedhiya Sandnäsbadens Camping. Sampeyan uga bakal nemokake opsi liyane rentals liburan lan akomodasi.
.

Fishing dening kayak in Holm..
Fishing kayak
Yen sampeyan pengin gabungan fishing karo kulo apik banget ing canoes sing canoe for sale Holms Sportklubb.
Waca liyane lan ndeleng prices.

.

Waca map of basis Holm Lake.map Sea karo basis Holm Lake
Kanggo supaya ora dingerteni amarga Holmsjön utawa njaluk bantuan kanggo njaluk liwat pedhut wis #ShepherdsHut digawe peta basis GPS. Sampeyan mung bisa ndeleng alesan, shoreline lan ngendi sampeyan nggunakake smartphone (t.ex. Iphone / Android).
Waca map segara kene.
.

Waca banyu dina.tingkat banyu saiki ing Holmsjön
Holmsjön punika wadhuk banyu diatur. Ing tingkat bedo 4 m antarane panas lan mangsa. Sampeyan bisa maca liyane lan ndeleng tingkat banyu dina saiki ing Lake.

.
Constructions ing lokasi beachfront.
lokasi Langkawi – Amandemen sing
gampang bangunan watara Holmsjön

Holms FVO wis awak Permusyawaratan lan mangsuli positif kotamadya kanggo pambangunan wilayah bebarengan Holmsjön, liyane utamané Inclination-Västbyn lan Gimåfors. rencana isih ing proses lan ora durung.
Waca liyane, ndeleng area Holm maps kene.

More info on lokasi beachfront karo peta wilayah lan nang Holm.
A-owahan ing hukum ing pangayoman saka lokasi waterfront padha 2010 kanggo ngrangsang pembangunan lokal. Sampeyan njaluk dina ing aturan construction ora mbangun nyedhaki Holmsjön saka 100m, banjur kewajiban sought. Kanggo ease saka nygbyggnationer lan nambah attractiveness bangunan watara distrik Holm ngusulake ngubungake saka kotamadya (Planning City lan Departemen Strategic Planning) sing ing mangsa iku kudu angsal mbangun nyedhaki banyu antarane Inclination lan Västbyn. Holms FVO wis nanggapi positif kanggo rembugan iki ing kapercayan iku bakal entuk manfaat distrik Holm. Info liyane babagan "Pembangunan deso ing pantai posisi near" situs kotamadya.

.

Keterangan Field kanggo Holm Gimåfors saka kotamadya proposal planning.
Strandnara-hukum-holmsjon

Strandnara-hukum-gimafosrs



kontak
ketua. Holms FVO Max Wikholm 070-669 44 52.

situs
Holms fiskevårdsområde – Alexa fishing exhaustive Holms FVO (guide fishing Sundsvall).

bisa

informasi luwih lengkap:

  • a mulyo “sijine lan njupuk”-fishing iwak game ana kanggo gruppbokninger ing kanggo Järptjärn (pangalihan saka Österström). Lake Sale saka ngetik Trading.
  • The Anestesia lokal friluftsföretaget ngetik Trading nawakake macem-macem kegiatan fishing ing mangsa panas lan mangsa. Sampeyan uga bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan warna Waters fishing in Holm.
  • Fishing Bjärtsjöarna (antarane Holm lan Liden) – bjartsjoarna.se
  • Fishing Lövåstjärn ing Holmsjö Entot – ngetik Trading.
  • Fishing Hästjärn (Loviken) – hasttjarn.se
  • Saka Poland, dianakaké lelungan fishing eksklusif kanggo Holm saka Eventur Fishing & Travel. Maca sisih saka Holm fishing karo Gambar banget (“googleöversatt” nganti Swedia). Orginalsida ing Polandia kene.

Back to Turism / Fritid utawa senyawa