Pangalihan saka Österström

On Österström ana pusat rafting gedhe, menehi iku setelan sajarah karo macem-macem attractions. Contone, a 100 taun trolley kabin lawas ing asli, lokomotif kumpa house dibalekno lan banyu powered carousel – pisanan (dhewe?) ing donya saka sawijining jinis. Kene sampeyan bisa lumaku watara kenangan lan seneng lingkungan.

Menapa malih dianggep kanggo sawetara aktivitas dening Österströms Estate, sing wektu iki mbukak minangka pusat konferensi lan restaurant.

  • Fishing - lake Private karo iwak game utawa tlaga liyane alam bébas lan nggoleki ing Holmsjön. Waca liyane babagan fishing kene.
  • Art Round - Visit saka Curt Agge ing Aggegården pituduh.
  • Pangonan lan cognac - pengalaman sajarah bebarengan karo guide saka masyarakat warisan lokal.
  • telung- utawa abad - tantangan saben fisika lan logika.
  • Kockduellen - bebarengan karo koki kita dilakoni nedha bengi bengi iki kang.
  • sauna Mesum - Relaxation lan nglangi ing kayu-murub sauna Gubug kita.
  • hiburan musik - seneng music karaoke ayu, lan saka wong-wong, utawa Troubadour.
  • Kanotuthyrning - Rent a kayak kanggo njelajah lakes. Kanotsläpagn bisa disewa yen pengin. Waca liyane babagan rental Canoe kene.

Yen sampeyan duwe pitakonan lan pengin ngerti luwih, hubungi Österströms ngisor Estate:
(aktivitas Österströms Direct kene.)

osterstrom FöretagÖsterström Konferensi & Kursgård
accommodation, restaurant, aktivitas, hiburan M.M..
kontak: Tommie Vesterlund - 0692-301 00, tommie@trapatronen.se
situs: osterstrom-konferens.se
.

Back to Leisure