Kanotuthyrning

Njupuk kulo lanang ing Holmsjön, ing salah siji saka tlaga cilik ing wilayah, utawa njupuk wong-wong mau ing petualangan kayata nonresidential. bebarengan banyu Indalsälven. Holm Sportklubb duwe canoes for rent, kerjasama karo Baltik Power Konferensi.
.
Holms Fiskevårdsområde (Klik kanggo luwih gedhe)
Ing konservasi ulam Holm kang saiki uga saperangan mentas iläggningsplatser kali kang ndadekake ekstra gampang lan Bukak, lan metu ing banyu.
Info liyane babagan area fishing kita lan ndeleng peta kene.

Total kasedhiya 6 canoes (Canadian) for rent.

.
prices
1 kayak paddle karo kreta, lan 2 lifejackets:
6 tim 140 kr, 1 dina 200 kr, 3 dina 500 kr, 1 v. 1000 kr.
.
Sampeyan uga bisa uga kanggo nyewa Trailer.

Contact Informasi
homepage Österström Konferensi utawa telpon 0692-304 00

Back to / Leisure